Uutiset

Kouluttaudu ja työllisty TORNINOSTURIASENTAJAKSI!

11.04.2022

Lambertsson ja Workpower kouluttavat yhdessä Faktian kanssa sinusta nosturiasentajan / huoltoasentajan.

 Ota tukeva asento ja kurkkaa videolta kuvaa korkeuksista sekä meidän nosturiasentajan Laurin kokemuksia torninosturiasentajan työstä!

▶️ Rekrykoulutus alkaa 16.5.2022

▶️ Haku auki 1.5.2022 saakka

▶️ LISÄTIEDOT JA HAKULINKIT: https://www.workpower.fi/tyopaikat/rekrykoulutus-torninosturiasentaja-kanta-hame-keski-suomi-pirkanmaa-pohjois-pohjanmaa-paijat-hame-uusimaa-58041116/

 Kaikille hyväksytysti koulutuksen suorittaneille on koulutuksen jälkeen tarjolla vakituinen työpaikka.

Tervetuloa erikoisalan ammattilaisten joukkoon!


Kansiareenan työmaa Tampereella ilmasta käsin.

05.08.2020

 

Kansiareenan työmaa Tampereella ilmasta käsin. Työmaalla työskentelee yhtä aikaa viisi Nosturiasennus Virtasen torninosturia, joista korkein on 86,5 metriä.


Tiedote: Koronan mahdollinen vaikutus toimituksiimme 15.3.2020

15.03.2020

Osa yhtiömme henkilökunnasta on asetettu ja osa asetetaan karanteeniin palatessaan lomamatkoilta. Seuraamme viranomaisten määräyksiä. Vaikka toimintamme pääosin pysyy edelleen normaalina, saattaa karanteeni vaikuttaa fyysistä kontaktia vaativien toimitustemme ja palveluidemme vasteaikoihin. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ja pyydämme ymmärrystä asiassa.

Informoimme lisää tarvittaessa.

Veli-Pekka Virtanen, Lambertsson Oy


01.11.2019

Lambertsson Oy Tower Crane Virtanen takes a first step to develope both Finnish Construction practices but also increases its Fleet with Cranes. Now, for the very first time Finland has Luffers. These very first Luffers ever in Finland of brand Yongmao and model STL 420A 25 have worked since August. Totally 6 units arrived in Finland to serve our customers effectively and reliably.

 


14.06.2019

Syksyllä 2017 asennettiin PEAB Oy:n Ranta-Tampellan työmaalle Tampereelle Nosturiasennus Virtasen Yongmao STT 553 torninosturi. Nosturi oli varustettuna 24 tonnin maksimikuormalla ja se asennettiin teräslevyjen päälle maanpohjan huonon kantavuuden takia. Asennus tehtiin autonosturilla ja työ kesti kokonaisuudessaan kolmelta nosturiasentajalta kaksi päivää. Nosturin koukkukorkeus oli 39,4 metriä ja puomin pituus eli nosturin ulottuma 50 metriä. Puomin päästä nosturi pystyi nostamaan n. 11 tonnia painavan taakan. Nosturia käytettiin kolmella vierekkäisellä työmaalla ja se purettiin tammikuussa 2019.


Torninosturin huolto- ja tarkastustöiden turvallisuuden varmistaminen rakennustyömaalla

24.11.2017

Työmailla noudatettava toimintatapa Talonrakennusteollisuus ry:n ohjeistuksen mukaan. 

Nosturiasentaja tai -tarkastaja vastaa ja määrää yksipuolisesti nosturin käytöstä huolto- ja tarkastustöiden aikana. Asentajalla on oltava käytössään radiopuhelinyhteys nosturinkuljettajaan koko huolto- tai tarkastustyön ajan.

Katso linkki

 


OHJE NOSTURINKULJETTAJILLE JA TYÖMAILLE, JOILLA ON TORNINOSTURI

24.11.2017

Talven ja vaihtelevien pakkaskelien alkaessa pyydämme ottamaan huomioon seuraavaa:

Työpäivän päättyessä nosturinkuljettajan on ajettava nosturin puomivaunu siten, että mahdollinen kamera latautuu. Koukku on jätettävä noin 10m alas puomivaunusta. Seuraavan työpäivän alkaessa on ajettava koukkua ENSIN YLÖSPÄIN, jotta todetaan kaikkien vaijerinpyörien virheetön toiminta. Sen jälkeen ajetaan puomivaunua puomin päähän ja takaisin, jotta todetaan liikerajojen toiminta. Sitten voi ajaa koukkua varovasti alas. Varmista, että koukku laskeutuu eikä vaijeriin tule löysää ja nostovinssin rumpu mene sekaisin jäätyneiden vaijeripyörien vuoksi.

Varmistakaa myös, että sähköt pysyvät päällä, jotta lämmitys ei katkea sähkökaapeista ja hytistä missään vaiheessa.

 


Tervetuloa Lambertsson Oy:n uusille kotisivuille

23.08.2017

Uudet kotisivumme on nyt julkaistu. Voitte tutustua palveluihimme ja nosturivalikoimaamme päänavigaation kautta.


Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.