palvelut

Palvelut

AUTAMME TYÖMAATA SUUNNITELUSTA ALKAEN

Nosturin vuokraus alkaa oikean nosturin valinnalla. Suunniteltaessa nosturia on huomioitava kyseisen kohteen nostotarve ja logistiset erityispiirteet, sekä asemoitava nosturi oikein työmaa-alueelle.

Suunnitteluun vaikuttaa myös työmaan geotekniset olosuhteet. Oikean perustamisvaihtoehdon valinta nosturille on yksi tärkeä osa suunnittelua.

Ainoana toimijana Suomessa meillä on käytössä nosturin perustamistapana myös suora kalliokiinnitys. Tämä menetelmä on osoittautunut nykyajan ahtaissa työmaaoloissa erittäin suosituksi perustusvaihtoehdoksi.

 

Lambertsson-autamme tyomaata suunnittelusta alkaen

Torninosturin oikea valinta

Oheisesta linkistä löydät suuntaa antavan ohjeen oikean torninosturin valintaan työmaan tarpeisiin. Käytä tätä tarkastuslistana itsellesi miettiessäsi työmaan tarvetta.
»Torninosturin oikea valinta -pdf 

Lähetä meille täytetty lomake sähköpostiin osoitteeseen: veli-pekka.virtanen@lambertsson.com niin otamme yhteyttä sinuun!

Lambertsson-autamme tyomaata suunnittelusta alkaen

Tarvittaessa piirrämme CAD-kuvat suunnitelmista

Olemme työmaan apuna suunnittelussa ja valitsemassa oikean kokoista ja kustannustehokasta nostoratkaisua. Piirrämme tarvittaessa myös CAD-perusteiset nostosuunnitelmat työmaastanne. 

Ammattitaitoinen asennus-, huolto- ja kuljettajahenkilökuntamme yhdistettynä kaluston suureen volyymiin takaavat onnistuneen lopputuloksen kohteen nostosuunnittelusta lopputoteutukseen.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.